۱ آبان ۱۴۰۴، ۲۲:۲۶

فرماندار تنگستان: سد باهوش از طرح‌های حیاتی شهرستان است

فرماندار تنگستان: سد باهوش از طرح‌های حیاتی شهرستان است

بوشهر- فرماندار تنگستان گفت: سد باهوش یکی از طرح‌های حیاتی شهرستان است که با هدف تأمین آب پایدار برای آبیاری نخیلات و باغات منطقه اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم سلیمانی عصر پنجشنبه در بازدید از پروژه سد باهوش تنگستان با حضور معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو با اشاره به اهمیت این پروژه برای توسعه بخش کشاورزی منطقه گفت: سد باهوش یکی از طرح‌های حیاتی شهرستان است که با هدف تأمین آب پایدار برای آبیاری نخیلات و باغات منطقه اجرا می‌شود و با اجرای کامل این طرح، بخش قابل توجهی از مشکلات کشاورزان در خصوص تأمین آب رفع خواهد شد و زمینه رونق تولید محلی فراهم می‌شود.

فرماندار تنگستان افزود: تا امروز حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اجرای پروژه حاصل شده و انتظار می‌رود با تأمین منابع مالی لازم، روند کار با سرعت بیشتری ادامه یابد.

در جریان بازدید معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو از پروژه سد باهوش، با همراهی معاون استاندار بوشهر و فرماندار تنگستان از مراحل اجرایی این طرح عمرانی بازدید کردند و آخرین وضعیت پیشرفت پروژه را مورد بررسی قرار دادند.

کد مطلب 6632286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha